Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Víte, čím je způsoben růst agrese? Skutečností, že mnozí sledují přenosy ze sněmovny. Škola agrese.

Mimochodem: Vy máte dojem, že lze diskutovat s někým, kdo na Vás pokřikuje nehorázná obvinění - jak hloupá představa. Zde jsou jen dvě možnosti: a/ překřikovat se jak báby na pavlači a zkoušet, kdo vykřikne větší hulvátství, nebo b/ dát provokatérovi přes ústa (no: lépe přes hubu). Ignorování je vždy neúspěšné.

PS: Opravdu se v rámci sebereklamy snažíte. Kde jste byla předchozích šest let?

4 0
možnosti

Ach jo - autorka jaksi naprosto nepochopila, že Babiš nešel s nikým dikutovat - bylo to jen pouhé divadlo pro požírače koblih, aby viděli, že jejich polobůh jde diskutovat s lidem - to že na něj někdo hodil PET flašku bych považoval spíše za akt zoufalství, protože když se podívám na výsledky voleb tak 70% národa si nepřeje vládu jednoho muže - nechceme aby tato země byla řízena ředitelem - chceme demokracii a to jaksi pan Bureš nepřináší Rv

5 0
možnosti
Foto

Dobrý den.

Já jsem váš politik. Jsem placen z peněz, které si od vás vezmu pod pohrůžkou násilí, v množství kolik uznám za vhodné a rozdělím je podle svých priorit a potřeb.

3 0
možnosti

Ještě bych doplnil Váš seznam o zajímavého, vzdělaného salónního komunistu Jiřího Svobodu. Jinak souhlas, názor na AB viz níže.

0 0
možnosti

Jsme, zejména my muži tvrdohlaví. Nikdo z nás není dokonalý, ale pokud jeden mele stále to samé dokola bez jakéhokoliv argumentu, tak je těžké ukončit kultivovaně diskusi.

0 0
možnosti
Foto

Nemám rád Andreje Babiše. To je z mých blogů zřejmé. Nicméně v žádném případě nesouhlasím s agresí jak verbální, tak tím tuplem fyzickou. Vadí mi ona vržená láhev, která tak nějak diskredituje "vrhající" stranu.

Na straně druhé - pan Babiš neumí diskutovat. On vede stát jako ředitel firmy, kde se nediskutuje a poslušně plní rozkazy ředitele. Pokud je v televizi s někým, kdo mu oponuje, ztrácí glanc, vtip a upadá do vulgarit (již níže zveřejněný projev vůči panu Kalouskovi). Pan Babiš toto nikdy umět nebude, nemá na to kinderštube.

Takže on není jakousi obětí, jak se snažíte z článku naznačit, ale integrální součástí morálního bahna, které se táhne z Hradu do podhradí.

16 0
možnosti
Foto

Typická vodkářkovština. Zkraťme to: Protože ví, že Andrej Babiš neumí diskutovat, tak se o to ani nepokusí. A spoustu hozených lahví a odpadků zjednoduší na jednotné číslo. Vítač a sluníčkář jak vyšitý.

1 5
možnosti

Bohužel férová diskuze vymizela jak u politiků tak i v internetových diskuzích.

3 0
možnosti

"Nikdy se nesmířím s primitivní formou komunikace. Bytostně odsuzuji agresivitu..."

"Nevím, kolik má promile vožrala Kalousek dneska, možná stejný promile jako ti venku (demonstranti před sněmovnou), jo, zase je vožralej, jako obyčejně. Zloděj zlodějský. Nebudeš mluvit o mojich dětech! (...) Nejsem žádný estébák, mě estébáci terorizovali. (...) On mi nebude tuná vykládat o StB, já jsem třikrát vyhrál soud, tak choďte to říct tým demonstrantům."

Odpověď premiéra české vlády Andreje Babiše při jednání o důvěře vlády, kterou reagoval na Miroslava Kalouska, jenž mu připomněl, že kdysi křivě přísahal na smrt svých dětí, že nebude zasahovat do práce novinářů vydavatelství MAFRA a že je na Slovensku veden jako StB neoprávněně. (Soud o vymazání z evidence agentů StB AB nakonec u ústavního soudu prohrál.)

14 0
možnosti

Fakt je, že diskutovat neumí, je prchlivý. Já bych v dané situaci Kalouska "pochválil". Ať dál mele tu ohranou písničku a dělá mi reklamu. Protože nebezpečné by bylo kdyby TOP měla kvalitní politický a ekonomický program.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS