Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GK

Dovolím si předpovědět, že příští rok, ve volbách do europarlamentu, ANO pohoří. Volby totiž budou především o migraci a s ohledem na to, že se konají v květnu, není dost času, aby "vyšumělo", že europoslanci za ANO podpořili potrestání Maďarska. Bude si to pamatovat většina občanů a konkurenční strany nepřestanou připomínat. Bez ohledu na to, kolik peněz na volby pan Babiš vynaloží, posílí ODS a SPD. Europoslanci za ANO darovali vítězství konkurenci doslova na stříbrném podnosu. Tentokrát žádná agentura "volebních čarodějů" nepomůže.

0 0
možnosti
Foto

Podle mne je už EU zcela mimo realitu.

3 0
možnosti
IB

I34v11o 48B82o39u90š81e

16. 9. 2018 20:38

Nemám nic proti tomu, je-li nadutost ničena.....

0 0
možnosti
Foto

Tak hlasy přemýšlivých lidí....?:-)Při tom navážení do Drahoše jste nějak zapomněla na fakt,že stejně jako Pospíšil hlasovali i poslanci za stranu,za kterou kandidujete.;-)A udělali dobře....

5 2
možnosti
MK

Už jsem tuto reakci napsal k jednomu podobnému blogu. Takže ještě jednou:

Vy taky nacpete uprchlíky úplně všude. Ale vztah EU k Orbánovi není o uprchlících, ale o jeho totalitních praktikách. Dnešní Maďarsko se hodně podobá Slovensku v době Mečiara (tehdejší Slovensko by se do EU nedostalo) a mílovými kroky se přibližuje k Lukašenkovu Bělorusku.

Nemám nic proti tomu, když EU na tuto skutečnost upozorní. Stejně jako kdysi upozornila Rakousko, když se k moci dostal Jörg Haider (který mimochodem proti uprchlíkům nic neměl).

5 6
možnosti
JP

Viděl jste tu zprávu z EU parlamentu? Maďarsko čelí chybným ideologiím: multikulti, gender s feminismem aj. Tak musí jednat každá země, která chce zachovat základní svobody občanů - bez falešné ideologické morálky z ciziny. Tak oni brání rozvoji genderových studií podporované původně Maďarem - jakýmsi Sorosem? Jinak to omezení pravomoci soudů bych si rád nechal vysvětlit. Je to něco horšího, než když se náš bachař a vrah mladíka Vonky (+ cca 1986) vysmívá na soudu svým obětem?

0 1
možnosti
JL

Nadutost odpovědných? To spíš etika pláče.

https://vodvarka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=678792

5 1
možnosti
RB

Po tom kolik svinstev mají na svědomí Reportéři ČT jim věřit tuto kauzu tak to je síla. Rv

0 3
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 997x
Eva Syková pracovala více než 50 let v Akademii věd ČR a na Universitě Karlově. V letech 1990-2016 byla vedoucí Oddělení neurověd v Ústavu experimentální medicíny AVČR. V r. 1996 založila Ústav neurověd 2. lékařské fakulty UK a Centrum buněčné terapie a tkáňových náhrad UK. V letech 2001-2016 byla 4x zvolena ředitelkou Ústavu experimentální medicíny AVČR. V letech 2012-2016 byla 1. místopředsedkyní Rady vlády pro výzkum, vývoj a inovace a poradkyně předsedy vlády. V r. 2012 byla jako nezávislá kandidátka za ČSSD zvolena senátorkou Parlamentu ČR za Prahu 4.  Je místopředsedkyní Výboru pro evropské záležitosti a Stálé komise Senátu pro sdělovací prostředky.Syková je lékařka, hlavní oblastí jejího výzkumu je neurofyziologie. Publikovala práce v medicíně, v neurovědách, o základních funkcích mozku a míchy, dále práce o kmenových buňkách a tkáňových náhradách, práce v biofyzice a v makromolekulární chemii. Její práce si získaly vysoké mezinárodní uznání. V České republice rozvinula základní i klinický výzkum kmenových buněk. Publikovala celkem 865 publikací a je spoluautorka 9 patentů. Její publikace byly citovány více než 10220 krát  a má H-index je 60. Patří tak k nejcitovanějším českým vědcům. Obdržela 20 ocenění a cen, např. Cenu České lékařské společnosti, Purkyňovu medaili AVČR. V roce 2013 obdržela Státní cenu – Medaile za zásluhy 1. stupně. Za nejprestižnější ocenění vědecké práce považuje zvolení členkou Academia Europea, ocenění Manažerka roku 2011. Zastává celou řadu funkcí v domácích a mezinárodních organizacích. Hlavní náplní její práce je v posledních 6ti letech práce v Senátu PČR. Zabývá se především otázkami vzdělávání v oblasti základního a vysokého školství, otázkami ve zdravotnictví, životním prostředí, dopravě, mediální politikou a záležitostmi Evropské unie.

Seznam rubrik